Huden din ELSKER vann, så hvorfor ikke “bring it on”!?!

Har du tørre lepper,  gusten hud i ansiktet, tørr hud på hendene og er litt slapp og "sigen" sånn generelt? Da er det være et tegn på at du drikker for lite vann gjennom dagen. Hvis du ønsker deg fresh, myk, deilig og hydrert hud så er MIRAKELKUREN noe så enkelt som å drikke NOK VANN hver dag.

Det er ikke til å unngå å få med seg at det er lurt å drikke vann, men hvorfor er det så mange som ikke gidder å drikke nok vann i løpet av dagen? Spesielt når du har kunnskapen og vet at det er skikkelig smart å drikke vann. 

Det er egentlig en latterlig enkel greie, men for mange så oppleves det som veldig utfordrende. Vi er jo "vanedyr" deluxe, men en liten innsats, som å drikke nok vann hver dag kan gjøre en MEGA FORSKJELL for huden din og deg! 

Juice og brus

Frem til for noen år siden så drakk jeg alt annet enn vann. Jeg...

Les hele innlegget

Dobbelthake meg her og dobbelthake meg der 😱

Uncategorized Aug 09, 2019

Det er ikke til å unngå å legge merke til at alderen har begynt å sette sine spor. Jeg husker da jeg oppdaget at huden under haka var blitt sigen og “småslakk” Og at dobbelthaka plutselig var “blikkfanget” på selfisene mine Veldig ukult!

Det er ingen krise at det begynner å synes at man er på vei til å bli voksen. Men hvis det kjennes litt sårt og trist, så blir det ikke like lett å være så fornøyd med seg selv som man egentlig burde. Hvordan du ser ut, trenger ikke å bestemme hvordan du har det inni deg Det vet vi og det er logisk, men det er slitsomt å late som om man er fornøyd med seg selv når selvtilliten er dalende pga. den du møter i speilet hver dag…..

Når jeg gjør ansiktsyoga så stiger humøret mitt og det er enkelt å “leve med” aldringstegnene mine Da jeg så at dobbelthaka...

Les hele innlegget

Ansiktsvasken helt i 100!

 

Nå som jeg har begynt å bli VOKSEN, er jeg blitt mye flinkere til å ta vare på huden min. Da jeg var yngre brydde jeg meg rett og slett ikke. 

Å vaske ansiktet ditt med bare vann er UNDERVURDERT. Vann er og blir det beste å vaske ansiktet med. 

Morgen og kvelds vasken

Hver morgen og kveld vasker jeg ansiktet mitt 100 ganger med med kaldt vann. Om morran bruker jeg INGEN ansiktssåpe, fordi jeg vil at huden min skal få beholde litt av OVERSKUDDSOLJEN den har produsert i løpet av natten. 

Før da jeg jeg bruke ansiktssåpe morgen og kveld ble huden min veldig oljete og feit. Det er egentlig ganske LOGISK. Når du fjerner all oljen fra huden din, så vil den bare begynne å produsere mer. Men når du lar det være igjen litt så blir det en bedre BALANSE for huden din og oljeproduksjonen går ned. 

Hvorfor vaske ansiktet med kaldt vann?

  • du våkner opp og blir...
Les hele innlegget

Ansiktsyoga + Maja = Sant

maja Aug 04, 2019

Hei og et stort velkommen til deg på her på min splitter pine nye BLOGG!

Det er store sjanser for at du ikke kjenner meg fra før, i hvert fall ikke i denne sammenhengen :) 

Hvem er jeg?

Det er jeg som er Maja i Ansiktsyoga med Maja. Jeg er 44 år, mamma til 2, og bor på Fornebu. Jeg har jobbet mange år som lærer på både vgs. og undgomskole. På videregående var jeg medielærer og på undgdomskolen har jeg vært avdelingsleder. Og nå kan jeg i tillegg kalle meg super entusiastisk ansiktsyogalærer :)

De som kjenner meg vil beskrive meg som kreativ, morsom (kanskje med litt rar humor..), positiv, omsorgsfull, til å stole på, løsningsorientert, entusiastisk, kunnskapsrik, nerd på det jeg er interessert i, motiverende og litt rar ;)

 

Hvordan jeg ble kjent med ansiktsyoga

I slutten av 2017 ble jeg 100% sykemeldt fordi jeg var totalt UTBRENT. Jeg hadde jobbet...

Les hele innlegget
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.