Hvordan redusere tunge øyelokk uten operasjon med Ansiktsyoga?

100% naturlig hudpleie ansiktsyoga ansiktsyogamedmaja ansitksyogaprogrammet for øyne antiaging bivirkninger med tunge øyelokk bli kvitt tunge øyelokk er tunge øyelokk arvelig forebygge tunge øyelokk god øyehelse hudens elastisitet hva er årsaken tiltunge øyelokk komplikasjoner med tunge øyelokk løfte tunge øyelokk naturlig alternativ til operasjon og botox naturlig botox naturlig fillers reversere tunge øyelokk signe øyelokk slakke øyelokk slappe øyelokk stramme opp tunge øyelokk tunge øyelokk øyeballtrening m/penn øyelokk øyelokkløftern øyelokksoperasjon Jul 01, 2022
Hvordan redusere tunge øyelokk uten operasjon?

Prøv Ansiktsyoga i alle norske byer: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø.

Å ha tunge øyelokk er ikke noe gøy, spesielt når det begynner å gå utover synet ditt. Og mange opplever dessverre mye hodepine på grunn av slappe øyelokk. Pluss at du ser mye eldre ut og mer sliten ut enn du egentlig er! Kanskje du til og med har vurdert å operere deg på grunn av tunge øyelokk.

Hvis du har problemer med tunge øyelokk og har lyst å gjøre noe med det uten å måtte ta øyelokksoperasjon så er du på rett plass!

I denne artikkelen lærer jeg deg hvordan du gjør ANSIKTSYOGA for å løfte tunge øyelokk og god øyehelse. Det er enkle øvelser som du kan gjøre hjemme for å løfte tunge øyelokk, stramme opp løs og slapp hud på øyelokkene dine. Ikke minst hjelpe deg til å forbedre øyehelsen din betraktelig! Men først må vi ta en kikk på årsakene til hvorfor du har fått tunge og slappe øyelokk.

Hva er årsaken til at du har tunge øyelokk?

Den vanligste årsaken til tunge øyelokk er rett og slett at du blir eldre. Som en naturlig del av aldringsprosessen din blir huden din bare slappere og mer sigen. Pluss at huden rundt øynene dine er den tynneste og mest sensitive på hele kroppen.

 

Musklene blir til fett med alderen, mens tyngdekraften drar huden nedover

Tyngdekraften drar alt nedover, også huden din. I tillegg så gjøres musklene dine som ligger under huden din om til fett hvert eneste år. Om du da ikke gjør noe aktivt for å beholde muskelmassen din ved hjelp av trening! 

Når musklene går fra å være stramme til slappe og huden i tillegg blir dratt nedover, ja da får du slapp og sigen hud. Og det gjelder ikke bare for øyelokkene dine for å si det sånn! 

Spenstige muskler holder huden over stram og spenstig over hele kroppen din. Bare ta en kikk på rumpa di så kan du vurdere om den er sigen eller spenstig.

 

Huden mister sin elastisitet når du blir eldre

Når musklene og huden som er nær øynene begynner å miste sin elastisitet begynner de øvre øyelokkene å synke og falle ned i synsfeltet vårt. Noe som kan forvrenge og forstyrre synet ditt betraktelig. 

Det som skjer er at muskelen (obicularis oculi) som er ansvarlig for å løfte øyelokke svekkes etterhvert som den strekker seg over tid. Selv om denne muskelen er vant med å aktiveres når du åpner øynene dine og holder dem åpne, så blir også denne slakkere år for år. Derfor blir løs og overflødig hud på øyelokkene bare mer og mer synlig etterhvert som årene går. 

I tillegg opplever mange at det forårsaker ekstra tørrhet eller at øynene faktisk renner konstant, begge deler kan føles ubehagelig.

 

Er tunge øyelokk arvelig?

Andre vanlige årsaker til hengende øyelokk er at øyelokk musklene dine har vært underutviklet fra du var barn, øyeskader, nerveskader og enkelt sykdommer kan også utløse hengende og tunge øyelokk. Noen hevder at tunge øyelokk er arvelig også. 

Det varierer fra person til person om de har tunge og slakke øyelokk bare på ett eller begge øynene.

 

Komplikasjoner og bivirkninger med å ha tunge øyelokk

Når hengende øyelokk for alvor begynner å påvirke synet og livskvaliteten din så er det på tide å gjøre noe med det. For ellers kan den nye hverdagen din være fylt med:

  • Du ser sliten og trøtt ut
  • Du opplever at folk tror du er eldre enn du egentlig er
  • Mye hodepine på grunn av muskelspenninger du får av å gå konstant rundt å myse. Og når du i tillegg spenner og anstrenger pannen din for å holde øyelokkene dine oppe så har du det gående…
  • Øyesmerter av ulike slag
  • Vanskeligheter med å lese
  • Din evne til å være sjåfør blir begrenset og du kan bli en farlig sjåfør som setter både ditt og andres liv i fare
  • Det er vanskeligere og mer anstrengende for deg å lese
  • Nakkeproblemer fordi du begynner å lene hodet ditt bakover for å kunne se under den løse huden på øyelokkene dine

Det å trene ANSIKTSYOGA jevnlig, er en naturlig måte å fremme god øyehelse på. Mange tar dessverre god øyehelse for gitt og er ikke villig til å gjøre noe før det er “for sent”. 

Hvorfor skal ikke du beskytte øynene dine så lenge du kan? Tenk på hvordan livskvaliteten din blir påvirket av at du ser og opplever verden dårligere? Skal du slutte å kjøre bil eller slutte å lese? 

Det er på tide at du tar tilbake livskvaliteten din. Og selv om du kanskje tror at operasjoner og andre prosedyrer er de eneste alternativene, er et helt naturlig alternativ mulig!

 

Øyelokksoperasjon V.S. ANSIKTSYOGA

Det skal sies at det er mange i Norge som får innvilget øyelokksoperasjon av medisinske årsaker. Mange får innvilget øyelokksløft fordi plagene blir så store at det ligger 

Mens mange tyr til kirurgi av kosmetiske årsaker. 

I følge Norsk Statistisk Sentralbyrå var det ca. 5% av norges befolkning som legger seg under kniven av kosmetiske årsaker i 2011. Dette inkluderer kosmetiske behandlinger som Botox og fillers. Ifølge Helfo fikk 7513 personer dekket øyelokksoperasjon i 2019. Og det er ingen grunn til å tro at det er færre i dag.

 

Hvordan kan ANSIKTSYOGA hjelpe deg med å forebygge, reversere, løfte og stramme opp tunge øyelokk?

Det er to måter å reversere tunge øyelokk på en naturlig måte uten å måtte operere. Tipsene du får av meg er 100% NATURLIG. Ikke minst er dette er mye rimeligere løsning enn kosmetiske operasjoner og dyre hud behandlinger med Botox og lignende. 

Du kan gjøre en av de å komme langt, eller gå “all in” å gjøre begge, det er opp til deg. Min erfaring er at du får resultater raskest av å gjøre begge. Uansett, start med det som passer for deg og din hverdag.

#1 Slutte med de vanene/uvanene som er den største årsaken til de tunge øyelokkene dine!

#2 Starte å trene ANSIKTSYOGA for øyeområdet!

 

 

Gjør noe med uvanene dine og blir kvitt tunge øyelokk!

Alle dine vaner og uvaner viser seg i ansiktsuttrykket ditt gå godt og vondt. Har du tydelige sinnarynker, ja da er det fordi du har en vane som kalles å myse. 

Jeg kan forstå at det ikke er så gøy å lese at det er du selv som er årsaken til dine tunge øyelokk. Men den gode nyheten er at da kan du pokkermeg gjøre noe med det, helt selv!

Selv om du har fokus på øynene dine, så må du ikke glemme panna di. Pannemusklen (frontalis) er den største muskelen i ansiktet ditt og hvordan du aktiverer og bruker denne påvirker hele ansiktsuttrykket ditt. 

Et sikkert tegn på at du har en litt “overaktiv” panne er at du har mange linjer og rynker i pannen. Og problemet i forhold til tunge og slakke øyelokk, er at du faktisk bruker pannen din og ikke øyelokkene for å åpne øynene dine. 

Dette er med på å gjøre øyemusklene dine slakke og etterhvert som du blir eldre “faller” pannen og resultatet er tunge øyelokk.

 

Bli bevisst på hvordan du åpner øynene dine!

Å bruke panna til å åpne øynene dine er en vane/uvane som du har opparbeidet deg over lang tid. Det er heldigvis ikke umulig å omprogrammere vanene dine, jeg sier ikke at det er enkelt, men det er definitivt mulig. Også for deg!

Det første steget handler om å bli bevisst på hvilke ubevisste vaner/uvaner du har når det kommer til å åpne øynene dine. Still deg opp foran et speil å åpne øynene dine så mye som du overhode klarer og studer panna di.

Hvis du ser at du rynker panna di eller at du myser, så bruker du mest sannsynlig ikke øyelokkene dine for å åpne øynene dine. Hvis du fortsetter i samme sporet så vil pannerynkene dine bare bli dypere og dypere, lengre og faktisk bli permanente. 

Siden du ikke bruke musklene som hører til øynene dine, kan området mellom øyebrynene dine bli større. Noe som igjen kan skape tunge øyelokk, spesielt i ytterkantene.

 

Ansiktsyogaøvelsene som løfter tunge øyelokk

Ansiktsyoga for øyeområdet kan bidra til å tone og stramme opp musklene i og rundt øyet og øyelokket. Pluss stramme opp slapp hud over og rundt øynene!

Ved å trene ansiktsyogaøvelsene som styrke alle musklene i og rundt øynene dine, kan øyelokkene dine få seg et skikkelig løft. Sånn at synes ditt forbedres og øyehelsen din styrkes betraktelig. Du får et åpnere og mer våkent blikk.  Superbonus er jo at du også vil se yngre ut!

Det er mange ansiktsyogaøvelser som er nyttige i forhold til øyeområdet og som tar for seg ulike utfordringer. De øvelsene som jeg vil dele med deg i dag heter:

#1 ØYELOKKLØFTERN - Denne hjelper deg bokstavelig talt til å løfte opp slapp hud på øvre øyelokk og stramme opp øyemusklen obicularis oculi. 

# ØYEBALLTRENING MED BALL - Denne øvelsen er alfa omega for øyehelsen din! Og det er mange som opplever at de får bedre syn. Alt du trenger er en blyant!

 

Kort oppsummert:

Hvis du vil forebygge, redusere og løfte tunge øyelokk på en naturlig måte å er ANSIKTSYOGAPROGRAMMET FOR ØYNE helt perfekt for deg. Her får du et effektivt treningsprogram som tar for seg hele området for øyne, inkludert løfting av tunge øyelokk. Siden pannen er viktig å få kontroll på, når det kommer til å reverserer tunge øyelokk, inneholder alle mine treningsprogrammene mine de mest effektive øvelsene for panneområdet. Sånn at du skal kunne få resultater raskt!

Ansiktsyoga for øyeområdet kan bidra til å tone og stramme opp musklene i og rundt øyet og øyelokket. Pluss stramme opp slapp hud over og rundt øynene!

Trykk her og PRØV ANSIKTSYOGA I 30 DAGER

Ansiktsyogaklem fra Maja

Hvordan “Si hei til en yngre deg!” på en 100% NATURLIG måte uten plastisk kirurgi, fillers eller botox!

Få et fantastisk løft i hverdagen ved hjelp av ansiktsyoga & selfcare 💖

JA! JEG VIL PRØVE ANSIKTSYOGA NÅ!