Den raskeste måten å gi deg selv et NATURLIG ANSIKTSLØFT på,
er å trene ansiktsmusklene dine!

 
JA TAKK, JEG VIL PRØVE ANSIKTSYOGA I 30 DAGER >>>

ANSIKTSYOGA hjelper deg å trene og stramme opp helt spesifikke muskler i ansiktet ditt.

 

Når ansiktsmusklene dine aktiveres og strammes opp, vil huden i ansiktet ditt løfte seg. Akkurat på samme måte som på resten av kroppen din. 

 

Altså får du et ANSIKTSLØFT på en 100% NATURLIG måte!

Kan du kjenne deg igjen...

  • Er du lei av å føle deg skuffa over den du møter i speilet hver dag?

  • ​Er aldringstegnene dine begynt å bli så synlige at de påvirker selvbildet ditt negativt?

  • Opplever du at du aldri blir kvitt dype rynker, linjer, slapp og sigen hud uansett hva du gjør?

  • Har du prøvd ALT av dyre krukker og kremer, tatt masse hudbehandlinger uten å få VARIGE resultater? 

​Dette er noe som de fleste av oss går gjennom...Men nå kan du endelig få tilgang til metoden som har hjulpet tusenvis av hudbevisste kvinner over hele verden, til å ta tilbake makten over sin egen indre og ytre skjønnhet! Ikke minst er dette muskelhelse på høyt nivå.

JA TAKK, JEG VIL PRØVE ANSIKTSYOGA I 30 DAGER >>>

Å bli eldre er en del av livet, men for de fleste kvinner så blir aldringstegnene et stikk i siden til selvbildet og selvtilliten....

 

Samfunnet vårt, mediene og skjønnhetsindustrien har i årevis manipulert oss og knyttet VERDIEN vår opp mot hvordan vi kvinner ser ut…

 

Vi er dessverre preget og programmert fra alle kanter til å tro at rynker, sigen hud, trøtte øyne og dobbelthake er en del av aldringsprosessen vår. Og at alt dette gjør oss mindre verdt….

 

Og det er derfor du reagerer som du gjør når du ser en ny rynke eller tilfeldigvis skrur på mobilen for å ta en selfie av deg selv. Du kjenner på håpløsheten og tapet av det flotte indre bilde av deg selv, som bare visner foran øynene dine….


 

Skal vi gå for at vi, venninner og barna våre skal tenke at BOTOX og FILLERS er den "NYE NORMALEN"? Eller skal vi anerkjenne oss selv for vår indre og ytre skjønnhet og gå for hudpleie som er 100% NATURLIG?

JA TAKK, JEG VIL PRØVE ANSIKTSYOGA I 30 DAGER >>>

Ansiktet ditt og selvbildet ditt trenger ikke å være styrt av manipulerende markedsføring, dyre kremer eller drøye hudbehandlinger.....

 

Det finnes et bedre alternativ som faktisk funker!

 

Jeg vet at du har investert mye penger i dyre hudkremer, serum og hudbehandlinger uten å få varige forbedringer på huden din. Huden din føles og kjennes helt fantastisk ut rett etter en behandling, men det varer kun i noen få dager. Selv om dette funker som en quick fix der og da, så er det vitenskapelig bevist at hudkremer og serum ikke reverserer aldringsprosessen din.

Du har kanskje prøvd alt og nå sitter og vurderer å gå for Botox og fillers for å løse bekymringene dine…Selv om studier kan bevise at du faktisk gjør både rynker, slapp hud og asymmetri verre på kort og lang sikt. Ikke minst er det en påkjenning for både lommeboka og huden din.

Og nå har du ikke tiden, pengene eller kunnskapen til å gjøre et nytt mislykket forsøk… Du har det travelt og har allerede bruk SÅ mye penger på ubrukelige produkter og behandlinger, bare for å ende opp “tilbake til start”, igjen og igjen…

Det finnes en metode som funker på lang sikt og som er 100% NATURLIG og som gjør at din søken etter noe som faktisk funker for ansikthuden din stopper her i dag!

 

Og min misjon er å hjelpe DEG som er en hudbevisst kvinne til å finne tilbake til og akseptere din indre og ytre skjønnhet ved hjelp av ANSIKTSYOGA!

JA TAKK, JEG VIL PRØVE ANSIKTSYOGA I 30 DAGER >>>

Når du får vise deg selv frem fra din beste versjon, åpner det seg opp for NYE MULIGHETER!

 

🌸 Når du kan vise deg frem som den beste versjonen av deg selv, åpner det seg opp helt nye muligheter for deg!

 

🌸 Når du kan stoppe å gjemme deg bak masse sminke, skjerf, hatter og til og med bak folk på bilder!

 

🌸 Når du kan spare masse penger på dyre og ubrukelige krukker, kremer og hudbehandlinger!

 

🌸 Når du blir kjent med huden din på nytt og vil forstå hva huden din egentlig trenger!

 

🌸 Du vil oppleve en helt ny strålende glød som kommer fra innsiden og ut.


 

____________________________________________________________

____________________________________________________________

____________________________________________________________

____________________________________________________________

____________________________________________________________

____________________________________________________________

____________________________________________________________

____________________________________________________________

JA TAKK, JEG VIL PRØVE ANSIKTSYOGA I 30 DAGER >>>

ANSIKTSYOGAPORTALEN

KORT OPPSUMMERT:

 
👉  Du får umiddelbart tilgang til ALLE ANSIKTSYOGAPROGRAMMENE jeg har designet på en og samme plass!
 
 👉 Hvert ANSIKTSYOGAPROGRAM er designet for å tone og stramme opp hver millimeter av ansiktet og halsen din!

 

👉 Du velger selv hvilket området du vil jobbe med - HELE ANSIKTET, ØYNE, KINN/MUNN eller HAKE/HALS.
 
👉 ANSIKTSYOGPROGRAMMET for HELE ANSIKTET består av et 31 dagers variert og helhetlig treningsprogram for hele ansiktet ditt! Dette er det mest effektive og kraftfulle ansiktsyogaprogrammet jeg har designet til nå. Det gir deg RESULTATER opptil seks ganger RASKERE gjennom en svært målrettet og variert treningsprogram.
 
👉 Det tar kun mellom 5-10 minutter per dag.
 
👉 Du kan boltre deg med BIBLIOTEK MED ALLE ANSIKTSYOGAØVELSENE. Og det er over 70 ansiktsyogaøvelser totalt !
 
👉 Du får et svært variert treningsprogram sånn at du og ansiktsmusklene dine ikke skal kjede dere fordi de samme øvelsene kommer igjen og igjen i det uendelige...
 
👉 Du få tilgang til kortversjonen av treningsprogrammene etterhvert. Dette er beregnet for deg som har blitt så godt kjent med øvelsene, at du ikke lenger trenger å få den korte gjennomgangen av hver øvelse før du gjør den selv. Altså her er det “RETT PÅ SAK!” og treningen tar enda kortere tid å gjennomføre hver dag! Men som sagt så må du ha et godt treningsgrunnlag først.
 
👉 Når du registrerer deg får du 4 uker GRATIS medlemsskap! 
 
👉  ​Jeg vil guide deg trygt og sikkert på en reise som tar deg med tilbake til en yngre og mer strålende versjon av deg selv!!

 

JA TAKK, JEG VIL PRØVE ANSIKTSYOGA I 30 DAGER >>>

"Jeg vil guide deg trygt og sikkert på en reise som tar deg med tilbake til en YNGRE og mer STRÅLENDE versjon av deg selv!!!

 

Jeg heter Maja Ottesen, er 48 år og tobarnsmor.

I slutten av 2017 ble jeg sykemeldt pga. utbrenthet/utmattelse/burnout. Jeg var en skikkelig SUPERWOMAN som taklet ALT og som strekte meg milevis...for alle andre…. utenom meg selv. Jeg gikk på en megasmell!

Jeg måtte faktisk lære meg Å PRIORITERE meg selv fra grunnen av, og det var da jeg fant ANSIKTSYOGA! Ansiktsyoga passet helt perfekt for meg om mitt energinivå (som var på bunn akkurat da).

For meg er ANSIKTSYOGA blitt en fantastisk befriende måte å prioritere meg selv på. Jeg blir i godt humør og kommer i en god stemning av å gjøre alle disse rare og morsomme ansiktsyogaøvelsene.

Etterhvert ble ansiktsyoga såpass viktig for meg, at jeg til slutt bestemte meg for at jeg vil spre ANSIKTSYOGAGLEDE til deg også! Kanskje du også trenger en ny måte å PRIORITERE DEG selv på!?!

Ansiktsyoga er en ENKEL og GØY måte å prioritere deg selv på, det tar kun 5-10 minutter om dagen. Du har nemlig over 40 ulike muskler i ansiktet ditt, som du kan trene og stramme opp på samme måte som på resten av kroppen. Ikke minst er ansiktsyoga en helt NATURLIG måte å forebygge, jevne ut og bremse aldringstegnene dine på. Tenk at noe så GØY og ENKELT som ansiktsyoga kan hjelpe deg til å kunne si “Hei til en YNGRE og mer GLØDENDE deg!.

Jeg brenner for å undervise ansiktsyoga til sprudlende og lekne kvinner, gudinner, damer, mammar, voksne jenter, chiks, babes, divas, fruer, frøkner, husmødre, koner, kjerringer, ladys, tanter, hekser, troll, sjelesøstre, superwomans, venninner og medsøstre i alle aldre, som ønsker å prioritere seg selv på en ENKEL, NATURLIG og GØY måte i en travel hverdag.

Når du gjør noe fint for deg selv så FØLER DU DEG BRA. Når du føler deg bra så GLØDER du fra innsiden og ut!

Ansiktsyoga hjelper deg til å komme i bedre kontakt med din indre og ytre skjønnhet på mange plan og nivåer.

Jeg gleder meg til å gjøre ANSIKTSYOGA sammen med deg!

Stor ansiktsyogaklem fra Maja 😘

 

 

JA TAKK, JEG VIL PRØVE ANSIKTSYOGA I 30 DAGER >>>

VAR DET SNAKK OM BONUSER SA DU? ____________________________________________________________

BONUS 1: WORKSHOPPEN - FÅ GODE VANER SOM HOLDER
(Verdi 945,-)

💎 I denne workshoppen tar jeg deg gjennom en 5 stegs prosess som hjelper deg til å faktisk trene ANSIKTSYOGA hver dag i 28-dager, selv om du tidligere “alltid” har gitt opp “å ramlet av lasset”.

💎 ​Inkludert egen arbeidsbok som du kan laste ned og printe ut.

💎 Metoden jeg viser deg er et verktøy du kan bruke på alle dine mål, ikke bare for å gjøre ansiktsyoga ;)

BONUS 2: SMILEWORKSHOP
(Verdi 650,-)

💎I denne workshoppen lærer du deg hvordan du kan trene opp og skape deg ditt perfekte smil.

💎 Du smiler mest sannsynlig mye gjennom dagen, men er du klar over at måten du smiler på kan gi deg resultater som flere rynker, ekstra nese-munnlinjer og hudlommer ved siden av munnen din? 

💎 Jeg lærer deg alle hemmelighetene du trenger for å finne ditt perfekte smil!

BONUS 3: NATURLIG HUDKREM PÅ 1-2-3 (verdi 450,-)

💎 Jeg lærer deg hvordan du enkelt kan lage din egen hudkrem som er 100% HELT NATURLIG.

💎 Du får FULL KONTROLL over ingrediensene som er i hudkremen din. 

💎 Du trenger ikke 100-vis av “ditt og dattt” fra her og der for å lage hudkremen din, denne supre hudkremen har kun 2-3 hovedingredienser.

💎 ​Jeg lærer deg hvordan du kan tilpasse og booste/pimpe hudkremen til dine behov ved bruk av essensielle oljer. Men det er ikke et must, bare et tillegg ;)

💎 ​Si farvel til dyre krukker og kremer for alltid, lag det heller selv!

BONUS 4: SUPERDEILIG ANSIKTSMASSASJE
(verdi 390,-)

💎 Jeg veileder deg gjennom en superdeilig ansiktsmassasje som ansiktsmusklene dine og du kommer til å ha mye glede av.
💎 Ansiktsmusklene dine får oppleve en herlig avspenning som er et godt supplement til ansiktsyogaprogrammet ditt.

💎 Du får opplæring i en enkel og effektiv session med ansiktsmassasje.

💎 ​​Løs opp i anspente ansiktsmuskler.

____________________________________________________________

JA TAKK, JEG VIL PRØVE ANSIKTSYOGA I 30 DAGER >>>

OFTE STILTE SPØRSMÅL: 

Det finnes en metode som funker på lang sikt og som er 100% NATURLIG og som gjør at din søken etter noe som faktisk funker for ansiktshuden din stopper her i dag!

 
Og min misjon er å hjelpe DEG som er en hudbevisst kvinne til å finne tilbake til og akseptere din indre og ytre skjønnhet ved hjelp av ANSIKTSYOGA!
 
Når du får vise deg selv frem fra din beste versjon, åpner det seg opp for NYE MULIGHETER!

💖  Når du kan vise deg frem som den beste versjonen av deg selv, åpner det seg opp helt nye muligheter for deg!

💖  Når du kan stoppe å gjemme deg bak masse sminke, skjerf, hatter og til og med bak folk på bilder!

💖 Når du kan stoppe å gjemme deg bak masse sminke, skjerf, hatter og til og med bak folk på bilder!

💖 Når du blir kjent med huden din på nytt og vil forstå hva huden din egentlig trenger!

💖 Du vil oppleve en helt ny strålende glød som kommer fra innsiden og ut.

 


 

____________________________________________________________

ANSIKTSYOGAPORTALEN

KORT OPPSUMMERT:

👉  Du får umiddelbart tilgang til ALLE ANSIKTSYOGAPROGRAMMENE jeg har designet på en og samme plass!

👉 ANSIKTSYOGPROGRAMMET for HELE ANSIKTET består av et 31 dagers variert og helhetlig treningsprogram for hele ansiktet ditt! Dette er det mest effektive og kraftfulle ansiktsyogaprogrammet jeg har designet til nå. Det gir deg RESULTATER opptil seks ganger RASKERE gjennom en svært målrettet og variert treningsprogram.

👉 Hvert ANSIKTSYOGAPROGRAM er designet for å tone og stramme opp hver millimeter av ansiktet og halsen din!

👉 Du velger selv hvilket området du vil jobbe med - HELE,  PANNE, ØYNE, KINN/MUNN eller HAKE/HALS.

👉 Det tar kun mellom 5-10 minutter per dag.

👉 Du kan boltre deg med BIBLIOTEK MED ALLE ANSIKTSYOGAØVELSENE. Og det er over 70 ansiktsyogaøvelser totalt !

👉 Du får et svært variert treningsprogram sånn at du og ansiktsmusklene dine ikke skal kjede dere fordi de samme øvelsene kommer igjen og igjen i det uendelige...

👉 Du få tilgang til kortversjonen av treningsprogrammene etterhvert. Dette er beregnet for deg som har blitt så godt kjent med øvelsene, at du ikke lenger trenger å få den korte gjennomgangen av hver øvelse før du gjør den selv. Altså her er det “RETT PÅ SAK!” og treningen tar enda kortere tid å gjennomføre hver dag! Men som sagt så må du ha et godt treningsgrunnlag først.

👉 Når du registrerer deg får du 4 uker GRATIS medlemsskap! 

👉  ​Jeg vil guide deg trygt og sikkert på en reise som tar deg med tilbake til en yngre og mer strålende versjon av deg selv!!


 

JA TAKK, JEG VIL PRØVE ANSIKTSYOGA I 30 DAGER >>>