Ansiktsyoga + Maja = Sant

ansiktsyogainstruktør ansiktsyogalærer bergen egenkjærlighet maja oslo prioriteredegselv selfcare selflove stavanger tromsø trondheim utbrent Aug 04, 2019

Prøv Ansiktsyoga i alle norske byer: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø.

Hei og et stort velkommen til deg på her på min splitter pine nye BLOGG!

Det er store sjanser for at du ikke kjenner meg fra før, i hvert fall ikke i denne sammenhengen :) 

Hvem er jeg?

Det er jeg som er Maja i Ansiktsyoga med Maja. Jeg er 44 år, mamma til 2, og bor på Fornebu. Jeg har jobbet mange år som lærer på både vgs. og undgomskole. På videregående var jeg medielærer og på undgdomskolen har jeg vært avdelingsleder. Og nå kan jeg i tillegg kalle meg super entusiastisk ansiktsyogalærer :)

De som kjenner meg vil beskrive meg som kreativ, morsom (kanskje med litt rar humor..), positiv, omsorgsfull, til å stole på, løsningsorientert, entusiastisk, kunnskapsrik, nerd på det jeg er interessert i, motiverende og litt rar ;)

 

Hvordan jeg ble kjent med ansiktsyoga

I slutten av 2017 ble jeg 100% sykemeldt fordi jeg var totalt UTBRENT. Jeg hadde jobbet for hardt og for lenge uten å ta godt nok vare på meg selv. Jeg var elendig til å prioritere meg selv i hverdagen med ansvarsfull jobb og småbarnslivet.

Jeg skulle strekke til på alle arenaer og jeg var utopien på en JA-person. Jeg var rett og slett supergod på å prioritere alle andre, men ikke meg selv. Så kom det til et punkt hvor det bare sa stopp! Fra FULL action til NULL action, det var en FRUSTRERENDE ny verden for meg. 

Jeg hadde verken kapasitet eller ressurser til store omfattende greier, men jeg trengte virkelig en aktivitet som bare var for meg, ordentlig “ME-TIME”. Det måtte være noe som var GØY, enkelt, ikke tok for lang tid og som samtidig kunne gi meg avspenning og energi. Joda, det tok litt tid å finne, men løsningen ble ansiktsyoga :) 

Det var så ENKELT og det ga meg mye. Ansiktsyoga har virkelig vært EN av de aktivitetene som har hjulpet meg mye gjennom den verste tiden som utbrent, på mange ulike plan. Jeg elsker å lære meg nye ting og jeg DIGGER å dele det jeg har lært!

Fordelene med ansiktsyoga

Det er mange “BONUSER” med ansiktsyoga, men det beste for meg handler det om den følelsen av å ha gjort noe for både “BODY-SPIRIT-MIND”. Finne roen og bare være i en egen boble for meg seg selv i 5-10 minutter minst en gang om dagen. Og av og til flere ganger fordi det er det bare føles bra og at det er skikkelig avspenning ;) 

For meg handler det like mye om DET INDRE, men jeg er jo ikke å putte under en stol at ansiktsyoga gir veldig SYNLIGE RESULTATER også. Jeg har mye finere hud enn jeg hadde tidligere og jeg har veldig få “aldringstegn” i forhold til at jeg har runda 44 år. Dobbelthaka mi er ordentlig på retrett, huden min er freshere og hele ansiktet mitt er generelt mer spenstig. Altså det motsatte av SIGEN ;)

 

Jeg vil dele med DEG!

Nå har jeg endelig fått gnisten tilbake og er klar for å dele DET BESTE med snsiktsyoga med nettopp DEG. Jeg elsker å lære meg nye ting og jeg DIGGER å dele det jeg har lært! 

Og derfor kan jeg nå kalle meg motivert, super entusiastisk og sertifisert ansiktsyogalærer. 

 

Nå gleder jeg meg virkelig til å bli bedre kjent med DEG!

 Og hvis du er gira på å gjøre ansiktsyoga sammen med meg så er INTROKURSET - Bli kjent med ansiktsyoga! helt perfekt for deg. Ta en kikk!

PRØV ANSIKTSYOGAPORTALEN I 30 DAGER NÅ!

Hvordan “Si hei til en yngre deg!” på en 100% NATURLIG måte uten plastisk kirurgi, fillers eller botox!

Få et fantastisk løft i hverdagen ved hjelp av ansiktsyoga & selfcare 💖

JA! JEG VIL PRØVE ANSIKTSYOGA NÅ!