Ansiktsyoga - gode vann vaner!

ansiktsyoga bergen faceyoga fresh hud gode vaner olso stavanger tromsø trondheim ungdommelig glød vann Jan 19, 2020

Prøv Ansiktsyoga i alle norske byer: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø.

Har du tørre lepper,  gusten hud i ansiktet, tørr hud på hendene og er litt slapp og "sigen" sånn generelt? Da er det være et tegn på at du drikker for lite vann gjennom dagen. Hvis du ønsker deg fresh, myk, deilig og hydrert hud så er MIRAKELKUREN noe så enkelt som å drikke NOK VANN hver dag.

Det er ikke til å unngå å få med seg at det er lurt å drikke vann, men hvorfor er det så mange som ikke gidder å drikke nok vann i løpet av dagen? Spesielt når du har kunnskapen og vet at det er skikkelig smart å drikke vann. 

Det er egentlig en latterlig enkel greie, men for mange så oppleves det som veldig utfordrende. Vi er jo "vanedyr" deluxe, men en liten innsats, som å drikke nok vann hver dag kan gjøre en MEGA FORSKJELL for huden din og deg! 

Juice og brus

Frem til for noen år siden så drakk jeg alt annet enn vann. Jeg startet dagen med ulike fruktjuicer, melk og brus. Jeg har aldri likt kaffe så det holder jeg meg unna. På jobben drakk jeg brus og greier. Kanskje en te i nye og ne. Gjennom dagen så drakk jeg egentlig ikke så mye, det kunne gå flere timer mellom hver gang jeg drakk. Kanskje det er deg i dag? Men nok om fortiden, det er og fremtiden som gjelder :)

Kom deg på vannvogna allerede i dag!

Det som er så kult er at vi kan gjøre noe med det meste, så lenge vi er villig til å gjøre noe da ;) Som en regel så er ca. 2 liter om dagen det du trenger. Hvis du vil “nerde” så kan du regne ut 3 dl per hver 10 kg. Så hvis du er 70 kg så er 2,1 liter det som er perfekt for deg ;)  Vann er viktig og bra for huden din og kroppen din. Jeg har lyst å inspirere DEG til å ta action, å teste ut hva en uke med nok vann vil gjøre for deg! Under har jeg tatt for meg FAVORITTUNSKYLDNINGENE for å ikke drikke nok vann ;) 

 • “Jeg kommer aldri til å klare å drikke mer vann...”. Joda det får du til, det vet jeg! Start med å bytte ut noe av det du allerede drikker med et glass med vann. Jeg har en egen indre “regel” om at når jeg har fått i meg en liter med vann, så kan jeg ta meg et glass vannkefir eller kombucha, te eller hva det måtte være jeg har lyst på. Ha ha, ikke brus da ;) 

 

 • “Skal jeg virkelig drikke så mye at jeg må fly på do hele dagen!?”. Det å gå på do å tømme blæra er jo bare en gave og en glede :) Tenk at når du drikker nok vann så hjelper du kroppen med å rense seg, som jo er en av hovedoppgavene til den fantastisk smarte kroppen vår. Hvorfor skal du ikke hjelpe kroppen din med det? Og en annen bra greie, er jo at hvis du har en “sittejobb” så er det SÅ lett å bare bli “stucked” og jobbe på. En dopause vil faktisk gjøre deg mer effektiv fordi du må opp å bevege kroppen din, blodomløpet øker, du får mer nytt oksygen til hjernen din. Og vips så er dopausen faktisk noe av det smarteste du kan gjøre :) Jeg ELSKER å gå på do fordi på do er det som regel speil og jeg har innarbeidet meg vanen å avslutte hele doseansen med å gjøre noen øvelser med ansiktsyoga! Ergo, det å drikke nok vann er jo WIN-WIN-WIN-WIN…...

 

 • “Jeg er jo helt håpløs til å drikke vann, jeg kommer ALDRI til å huske på det...” Du er ikke alene “my sister”! Men hva om det å drikke nok vann vil hjelpe hjernen din til å huske på ting bedre? Hjernen din er helt avhengig av at kroppen din er hydrert for å funke optimalt, sånn er det bare. Det jeg gjør helt praktisk, er å ha 2 enliters flasker som jeg fyller opp med en gang jeg står opp. Da kan jeg følge med og passe på at jeg drikker nok vann i løpet av dagen. Også har jeg alltid en vannflaske med med meg, når jeg har plassert vannflaska mi rett foran nesen min så er det MYE lettere å ta noen slurker jevnt og trutt. Når jeg er ute å går tur, så har jeg en litt mindre flaske på ca. 3 dl som jeg får plass til i lomma. Så det å ha vann tilgjengelig hele tiden er et must ;) Et annet bra tips er å sette på en alarm på mobilen din, så du får en påminnelse hver halvtime eller time om å ta noen slurker vann. Det kan jo fort bli et irritasjonsmoment, så det ville jeg kun gjort i starten til du har fått inn vanen ordentlig. Og kanskje det VIKTIGSTE TRIKSET av alle, sett vannflaska di frem på pulten din eller der hvor du måtte befinne deg. Når vannet er "rett under nesa di", da blir det også veldig enkelt å ta noen slurker jevnt og trutt. 

 

 • “Jeg kommer ALDRI til å droppe morrakaffen min, da mener jeg ALDRI, ALDRIIIIIIIII!!!”. Jeg skal ikke kommandere noen til å droppe noen ting, men hva om det første du drakk om morran var et glass varmt eller kaldt vann, mens kaffen din er på gang? Bare det å drikke et glass vann som det første du gjør om morran vil gi mega gevinst! Prøv det ut en uke så kan du se om du overlever ;) Det å drikke et glass varmt vann, mellom 50-60 grader så hjelper du kroppen din til å få fart på metabolismen din, vekke opp kroppen din etter nattens dvalemodus, øke blodsirkulasjonen, rense slim og bihulene dine. Og det kuleste av ALT er jo at det jeg nevnte i forrige setning, betyr at huden din blir mer hydrert, mykere og dermed freshere.

 

 • “Kan virkelig et glass med varmt vann om morran gjøre en SÅ stor forskjell?”. YESS! Vær så skeptisk som du bare vil, fordi jeg var også superskeptisk :) Det jeg tenkte da jeg fikk dette tipset første gang, var at "Om det å starte dagen med å drikke et glass med varmt vann kan gjøre en forskjell på den dvaske tørre huden min, ja da skal jeg F..NMEG teste det ut! ". Jeg ble overbevist for å si det sånn ;) Jeg kan ikke overbevise deg om noen ting, men ikke legg dette tipset på hylla før du har testet det ut i en uke. Ta en bilde av huden din i dag, drikk et glass/kopp med varmt vann hver morra i en uke. Ta nytt bilde og se om det er noe forskjell! Ikke tro på meg, tro på det du selv ser i speilet ;) Hvis du vil ta helt av, sånn som meg, så drikker du jammenmeg et glass med varmt vann om kvelden før du legger deg også. Da blir det garantert WOW! i speilet etter en uke.

 

 • “Jeg kommer jo bare til å våkne for å gå på do hvis jeg drikker før jeg legger meg...”. Det er faktisk helt sprøtt, men varmt vann hjelper kroppen din med å regenerere deg mens du sover, du kan til og med sove enda bedre med litt varmt vann innabords. Et tips her er hvis du for eksempel legger deg i 22 tiden, så ta deg et glass varmt vann i 21 tiden. da rekker du å tømme blære før sovinga Zzzzzz.

 

 • “Skal jeg virkelig drasse rundt med vannflaska overalt? DET gidder jeg ikke!”. Det er løsninger på det meste, i hvertfall i min verden. Et supertriks er å bestille bare varmt vann når du er på kafe eller fra vannkanna. I Norge så klarer du å finne vann stort sett overalt. Jeg pleier å ha en liten flaske på ca 3dl med meg i lomma når jeg er på tur, test det ut ;) Og hvis du er så ikke takler det og setter deg på bakbeina her, så “be my guest!”. Jeg kan være skikkelig rigid og vrang på mange ting jeg også. Men det å drikke nok vann er for smart til at jeg gidder å være kverulant med meg selv :) Og hvorfor kan du ikke finne deg en stilig vannflaske? Da blir det jo heller kult å gå rundt med vannflaska ;)

 

 • “Det er sinnsykt kjedelig å drikke vann, BORING!”. ALT kan være kjedelig, å vinne en million i lotto kan være kjedelig hvis du er på det kjedelig-sporet. “Get over it” sier jeg ;) Ja det kan være kjedelig å ta vare på helsa si, men det å drikke nok vann er liksom noe av det viktigste du kan gjøre for helsa di. Og med vann så mener jeg rent vann, ikke vitaminvann eller annet kunstig smakstilsatt vann. Men det finnes noen triks som du kan gjøre som ikke dehydrerer huden din og det er å for eksempel ta litt økologisk honning i vannet ditt, ta en skive med sitron oppi, eller hva med en skive ingefær eller faktisk litt kanel (Celyon). Tenk at vi kan overleve i flere uker uten mat, men uten vann så dør både dyr og mennesker rimelig fort. SÅ viktig er vann for kroppen din. Finn noe annet å bruke BORING -brillene dine til.

"WHATS IN IT FOR ME?"

Hvis du etter en uke med å ha fokus på å drikke mere vann er superfornøyd med forskjellen du både ser i speilet og merker på kroppen da har jeg lyst å gi deg enda flere vanntips:

 • Ta en dråpe med sitron i morgenvannen ditt, det setter en god smak og er helt supert for å hjelpe organene dine med detoxjobben.
 • Midt på dagen, når du begynner å bli litt slapp, sliten og sugen på “NOE”, og da mener jeg noe søtt eller noe du vet er usunt. Men bare MÅ ha det allikavel. Ta deg et glass varmt vann og kjenne at suget dempes og forsvinner ut i horisonten. 
 • Drikk et glass vann 10-20 minutter før du skal spise. Så blir det faktisk litt lettere for deg å ikke overspise.
 • Er du søtsugen, ta deg et glass vann ;)
 • Hvis du har trent, så er det perfekt å drikke kaldt vann.
 • Hvis du er skikkelig nerdete så kan du slå deg løs på Google. Vann er greia :)

 

BLI MED PÅ VANNVOGNA NÅ!

Hvis du kjenner at du er litt nysgjerrig på hva en uke med vann kan gjøre for huden din, så test det ut for bare en uke da vell :)

Ta bilde eller studer huden din nå. Etter en uke så tar du et nytt bilde eller bare kjenner etter hvordan du og huden din føles. Hva er annerledes? Jeg heier på deg og vet at du kommer til å bli overrasket over forskjellen! 

Og om du vil TA HELT AV med fresh, hydrert, ren og betraktelig yngre hud, så kan du sjekke ut ansiktsyogaøvelsene som jeg har satt sammen spesielt for å gi deg UNGDOMMELIG GLØD! Da tar det virkelig av :)

Prøv ANSIKTSYOGAPORTALEN i 30 dager nå!

Take care og drikk vann!

 

Vanndrikkende klemmer fra Maja

Hvordan “Si hei til en yngre deg!” på en 100% NATURLIG måte uten plastisk kirurgi, fillers eller botox!

Få et fantastisk løft i hverdagen ved hjelp av ansiktsyoga & selfcare 💖

JA! JEG VIL PRØVE ANSIKTSYOGA NÅ!