Ansiktsyoga - 4 steg for å redusere sinnarynka på en 100% naturlig måte!

100% naturlig hudpleie aldringstegn ansiktsyoga ansiktsyogainstruktør ansiktsyogakurs ansiktsyogamedmaja antiaging bekymringsrynke bergen dype rynker faceyoga forebyge sinnarynke jevne ut myserynker oslo pro-ageing redusere redusere bekymringsrynke redusere myserynker redusere sinnarynke symetrisk ansikt tromsø trondheim Apr 22, 2022
redusere, jevne ut, forebyge sinnarynke, bekymringsrynke, myserynker, 100% naturlig hudpleie, ansiktsyoga, ansiktyogamedmaja

Prøv Ansiktsyoga i alle norske byer: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø.

Sinnarynka er en til flere horisontale linjer som du finner mellom øyenbrynene dine. Andre kallenavn på disse linjene er «bekymringsrynken» eller «myserynken». Og siden pannen har den største overflaten i ansiktet, så er det enkelt å legge merke til på deg selv eller hos andre. Noen har ingen tegn til sinnarynke mens andre har dype tydelige rynker. Men hvis du trodde at det er umulig å forhindre og redusere unødvendige linjer og rynker, så er dette godt lesestoff for deg! For jeg vil vise deg hvordan du jevner ut allerede eksisterende fine linjer og rynker, 100 % naturlig med Ansiktsyoga!

 

Hvor kommer sinnarynka fra? 

Det første du trenger å vite noe om, er at pannemuskelen er stor og lang muskel som strekker seg fra panna og helt over til bakhodet ditt. Det er panna som er “sjefen” over ansiktsuttrykket ditt og fordelene ved å ta aktivt kontroll over panna er bare hyggelige for å si det sånn. Den store pannemuskelen fungerer selv når du føler at du ikke engasjerer den, hos noen kan man nesten si den lever sitt “eget liv”. Som betyr igjen at du enten ubevisst forhindrer eller ubevisst skaper sinnarynkenne dine ved hjelp av musklene i panna. Under vil jeg gå gjennom X antall årsaker til hvorfor du ser mer og mer tydelige horisontale linjer mellom øyebrynene dine. Men jeg vil også advare deg, når du får kunnskap om årsaken så får du også “makten” til å gjøre noe med det. Og det er kun opp til deg og din frie vilje!

 

Årsak #1 Stress vises i ansiktet ditt!

Det er sikkert ikke overraskende at du lagrer stress og spenninger i ansiktet ditt, akkurat som du lagrer det i musklene dine ellers i kroppen din. Og om du ikke er klar over det, så kan det hende du spenner musklene dine helt ubevisst eller f.eks. holder pusten din uten at du legger merke til det. I kroppen din kan det vise seg som ømme muskler, stiv nakke, støl i ryggen osv. I ansiktet kan dette stresset dukke opp som mysing. Altså at øyenbrynene dine trekker seg sammen og på den måten legger et godt fundament for sinnarynka di. 

Bare tenk på alle de gangene du bekymrer deg for et eller annet, stresser for hva dere skal til middag, har det travelt med å rydde i huset, gjøre klart til ungene skal gjøre noe, du har en deadline på jobben, rekker du bussen, tenk at hvis om..….osv. 

Praktisk tips: Det først du kan gjøre er å bli mere bevisst på din egen tilstand gjennom dagen din. Spesielt med hensyn til stressmestring. Når du mestrer stresset ditt så roer kroppen seg også. Det første du kan begynne å legge merke til er hvordan du puster. Pusten er noe som du kan jobbe med og kontrollere bevisst, og det er dette som er kjernen i stressmestring. 

Gjennom pusten kan du skape en bedre balanse i ditt autonome nervesystem, som igjen vil gi deg mange flere helsemessige fordeler enn bare å forebygge rynker i ansiktet ditt. En måte å jobbe med dette på er å ta deg noen sekunder hver time eller ½ time for å stresse ned ved å bruke pusten. Først passer du på at du slapper av i skuldre, nakke og sjekker kroppsholdningen din. Du kan gjerne bruke ansiktsyogaøvelsen BRYSTÅPNERN. Deretter stiller du klokka di på 1 minutt med nedtelling, mens du følger med så du puster inn i 4 sekunder og ut i 6 sekunder. Tilsammen blir dette 6 runder med kontrollert pusting. Og det er faktisk ikke mer enn dette som skal til!  

Poenget er at for å få gjort noe med sinnarynka di så trenger du å ta tak i årsaken hvordan du faktisk lager den. Når du identifiserer og stopper uvanene dine, så vil resultatet vise seg i form av en glattere og jevnere panne. I tillegg vil humøret også endre seg betraktelig fordi ansikts- og kroppsuttrykket ditt sender signaler til hjernen din om hvordan kroppen skal reagere. Når du trekker sammen øyebrynene dine sender det signaler til hjernen om at nå er det noe som stresser meg….og hjernen vet ikke forskjell på om det er en sabeltannkriger som angriper deg eller om du leser bare negative nyheter i avisen. Begge deler setter kroppen din inn i en tilstand av stress med høyere puls, hyppigere og mer overfladisk pustemønster, økning av kortisol i blodet osv. Det heter ikke bekymringsrynke uten grunn! Stress synes utenpå i ansiktsuttrykket ditt og kroppen responderer på det. Så da er det opp til deg om du vil prioritere jevnlig stressmestring eller ikke fremover!

 

Årsak #2 Du er ubevisst til hvordan pannemusklene dine faktisk beveger seg!

Det andre du kan gjøre er å bli mere bevissthet rundt hvordan ansiktsuttrykket ditt er gjennom dagen. 

Praktisk tips 1:Til det trenger du f.eks. å ha et lite speil på arbeidsplassen din eller et annet lurt sted som du oppholder deg ofte. Tenk gjennom når du rynker pannen og øyebrynene dine. Hvor ofte gjør du det? Hvor lenge holder du spenninger i ansiktet ditt? Sitter du kanskje konstant å myser foran PCen? Du kan også spørre om hjelp av en kollega eller venn, be dem gi beskjed eller gi deg et “hemmelig” tegn når du myser. Og ja, det kan bli litt masete i lengden, men et sted må du starte! 

Praktisk tips 2: En litt morsommere måte å bli mere bevisst på hva panna di faktisk holder på med, når du ikke følger med, er å plassere en skive agurk mellom øyenbrynene dine. Agurkskiven vil sitte fast helt til du trekker sammen øyenbrynene dine ;) Det kan hende du faktisk blir litt overrasket over hvor mange ganger agurkskiven faller ned. Agurkskiven er en flott påminnelse og hjelp til bevisstggjøring, i tillegg til det så gir den huden din masse fuktighet. Men skift gjerne agurksive hver ½ time. 

 

Årsak #3 Ansiktsuttrykket ditt kommuniserer hvordan du har det mentalt 

Spenninger i panne- og øyebrynsmusklene kan oppstå av mange ulike årsaker. Ofte er grunnen helt enkelt ubevisst og du legger ikke merke til det. Mens andre ganger kan det komme av: 

  • ekstremt sinne
  • ekstrem frykt
  • ekstrem depresjon
  • ekstrem hodepine
  • ekstrem konsentrasjon
  • ekstrem mysing

 På generelt grunnlag så kan vi si at vi mennesker bruker øyebrynsmusklene til å uttrykke: misnøye, bekymring, sinne, ubehag og andre negative følelser. Hvis "ekstremiteten" eller negative følelser varer lenge, kan det føre til linjer mellom øyenbrynene. Og ikke mange er klar over hva disse linjene gjør med din mentale helse.

 Det er gjort flere eksperimenter for å finne ut hva som skjer når folk blir tvunget til å rynke øyenbrynene og resultatene er veldig interessante. Mennesker med rynkede bryn genererer flere negative følelser! Kort sagt, hvis du har rynker, forteller hjernen din at du ikke er fornøyd!

 Praktisk tips: Reflekter over hvilke av dine emosjoner som viser seg i ansiktet ditt. 

 

Så hvor kommer ANSIKTSYOGA inn i bildet?

 Hvis du er opptatt av kropp og helse så setter du sannsynligvis ikke spørsmålstegn når jeg hevder at gjentatte knebøy eller vekttrening for biceps vil tone og forme rumpa og armene dine. Og det samme konseptet gjelder for musklene i ansiktet ditt. Om du velger å fortsette å trekke sammen øyenbrynene dine og rynke panna di så får du resultater av det i form av tydeligere og dypere sinnarynke. Eller om du velger å gjøre ansiktsyogaøvelser som: SINNARYNKETERMINATOREN, SINNARYNKEAVSLAPPERN og SINNARYNKESMOOTHERN med flere, det er opp til deg. 

Det er naturlig å tenke på å aktivere og trene msuklene ellers på kroppen, men det er dessverre vanlig å neglisjere at du kan trene ansiktsmusklene dine i ansiktet ditt også. Og akkurat som kroppen kan disse musklene styrkes, formes og tones. 

Det er her ANSIKTSYOGA kommer inn. Med spesifikt utformet øvelser kan du gå målrettet inn for å aktivere og isolere både de store og små musklene i pannen. På den måten kan du jevne ut og redusere de irriterende “myserynkene” ved å bygge opp muskelen under hudens overflate. Når musklene er strammet opp og tonet, glatter huden seg over ansiktsmusklene naturlig ut de også. 

Men ikke ta mitt ord for det sånn uten videre. Prøv det ut selv!  Med en økt bevissthet rundt hvordan din panne beveger seg og med riktig teknikk vil du kunne merke endringer i løpet av så lite som to uker med ansiktsyoga. I noen tilfeller har jeg vært borti i at det bare tar noen dager også! Nøkkelen til din transformasjon ligger i å være konsistens med trening, bevisst på vanene/uvanene dine og dokumentere fremgangen din. 

 Ta et bilde av deg allerede nå og start med ANSIKTSYOGA umiddelbart!  Nå kan du til og med prøve ANSIKTSYOGAPORTALEN I 30 DAGER, så hvorfor ikke starte allerede i dag! 

Jeg gleder meg til å høre hvordan dette gjenspeiler seg i ansiktet og livet ditt fremover!

 

Stor ansiktsyogaklem fra Maja

Hvordan “Si hei til en yngre deg!” på en 100% NATURLIG måte uten plastisk kirurgi, fillers eller botox!

Få et fantastisk løft i hverdagen ved hjelp av ansiktsyoga & selfcare 💖

JA! JEG VIL PRØVE ANSIKTSYOGA NÅ!