Kan ANSIKTSYOGA “bekjempe” tyngdekraften?

ansiktsyogaglede ansiktsyogainstruktør ansiktsyogakurs ansiktsyogalærer ansiktsyogamedmaja antiage bergen bkdh facayoga fresh hud naturligoppstramming oslo prioriteredegselv stavanger tromsø trondheim ungdommelig glød Feb 08, 2021

Prøv Ansiktsyoga i alle norske byer: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø.

En viktig ytre påvirkning er tyngdekraften. Den hjelper jo oss å holde oss på plass på jorden, og det er jo veldig bra!. Men den "hjelper" også huden med å bli dratt nedover. Kombinasjonen av redusert hudcelleproduksjon og tyngdekraften gjør at huden blir mer og mer sigen og dratt etterhvert som årene går. Og det er da det vi kaller for aldringstegn begynner å bli mer og mer synlig. 

 

Hvordan fungerer egentlig ANSIKTSYOGA?

I ansiktet ditt er det over 40 muskler som du både kan aktivere og deaktivere. Ansiktsyoga handler bare ikke om å stramme opp ansiktsmusklene dine. Det går like mye ut på hvordan du kan relaxe anspent ansiktsmusklatur. Ikke minst et viktig prinsipp i ansiktsyoga å tilføre og øke blodsirkulasjonen til ansiktet ditt. Det handler om å støtte fornyelsen av hudcellene dine.

 

Hvordan eldes huden?

Som du sikkert er klar over, så reduseres og minker hudcelleproduksjonen jo eldre man blir. I praksis betyr det at:

  • Hudens elastisitet svekkes.
  • Hudens ytre lag blir tynnere. 
  • Huden blir slappere, grovere og mer sigen
  • Huden mister noe av  sin naturlige glød.
  • Rynker og linjer i huden blir mer synlig.
  • Hudens evne til å holde på fuktighet reduseres. 

 

Hvordan kan ANSIKTSYOGA hjelpe deg å “bekjempe tyngdekraften”?

Ansiktsyoga funker på to plan. Når du trener og strammer opp ansiktsmusklene dine, så er det en måte å løfte huden din på en HELT NATURLIG måte. Når ansiktsmusklene strammes, så løftes huden din. Akkurat samme mekanisme som når du f.eks. trener rompemusklene dine, så løftes rumpa også. Hvis rumpemusklene er slappe, så henger rumpa deretter ;) Når ansiktsmusklene dine blir slappe, så følger huden også med og blir sigen. 

Når du trener ansiktsmusklene dine, så tilfører du og øker blodtilførselen til hudlagene dine. Det hjelper hudcellene til å fornye seg raskere.I tillegg så jobber vi med en bevisst bruk av pusten. Noe som igjen øker tilførselen av oksygen til cellene dine. 

 

Hvor lang tid tar det å gjøre ANSIKTSYOGA?

Ved å trene ansiktsyoga 5-10 minutter om dagen, så vil du legge merke til at huden din løftes og får mere glød. Og eventuelle “stresslinjer” og rynkene i ansiktet ditt vil begynne å reduseres og glatte seg ut. 

 

ANSIKTSYOGA gir synlige og usynlige resultater

Resultatet av å gjøre ansiktsyoga jevnlig er at du forbedrer hudens tilstand. Ikke minst jobber du forebyggende sånn at du kan holde aldringstegnene dine i “sjakk”. Huden din får tilbake en mer ungdommelig frisk glød og blir mer spenstig. Det er helt vanlig å få bedre selvtillit, fordi du ser og føler deg bra ut. Når du gjør noe fint for deg selv, så føler du deg bra. Når du føler deg bra, så gløder du fra innsiden og ut!

 

Det er aldri for sent å «bekjempe tyngdekraften»! 

Ansiktsyoga kan hjelpe deg å “bekjempe” tyngdekraften. På bildene under ser du resultatene til Åshild på 72 år. Hun har fulgt ansiktsyoga kurset BKDH i ca 6 uker da disse bildene ble tatt. Du kan helt tydelig se at huden hennes har fått et løft og at flere av linjene i ansiktet på siden har begynt å jevne seg ut. Ikke minst kan du se at huden på halsen har blitt betraktelig strammet opp. Så det er faktisk mulig å “bekjempe” tyngdekraften ved å gjøre ansiktsyoga. Og det er jo bare å ta av seg hatten for de fine resultatene til Åshild! Og hun har ikke planer om å slutte å trene nå!

 

Hva er ANSIKTSYOGAPROGRAMMET FOR HAKE/HALS?

Dette er et kurs som går spesifikt på oppstramming av nedre del av ansiktet og halsen. Altså et kurs som løfter og strammer opp hele ansiktet på generell basis, men som også er designet til å jobbe helt spesifikt med området  hake-, kjeve- og halspartiet. 

Prøv ANSIKTSYOGAPORTALEN i 30 dager nå!


Ansiktsyogaklem fra Maja

Hvordan “Si hei til en yngre deg!” på en 100% NATURLIG måte uten plastisk kirurgi, fillers eller botox!

Få et fantastisk løft i hverdagen ved hjelp av ansiktsyoga & selfcare 💖

JA! JEG VIL PRØVE ANSIKTSYOGA NÅ!