Med ANSIKTSYOGA kan du trene og stramme opp musklene dine i ansiktet ditt på samme måte som på resten av kroppen din!

Og det tar kun 5-10 minutter med trening om dagen for å få resultater.

 

Men hva er egentlig ANSIKTSYOGA?

 

Metoden

Metoden som jeg er utdannet i kalles "The Face Yoga Method". Det er en unik metode som er en blanding mellom yoga-lignende kroppsstillinger, kontrollert pust og forskjellige ansiktsuttrykk som er spesifikt beregnet på ansiktsmusklene dine.

Mitt fokus er å lære deg hvordan du kan trene ansiktsmusklene for å stramme opp huden, løfte musklene og skape fastere, mer skulpturelle ansiktslinjer. Bevisst bruk av pusten er også kjent for å øke blodomløpet i huden og er derfor en viktig del av gjennomføringen av øvelsene.

 

Hvordan fungerer ansiktsyoga?

I ansiktet ditt er det over 40 muskler som du både kan aktivere og deaktivere. Ansiktsyoga handler bare ikke om å stramme opp ansiktsmusklene dine. Det går like mye ut på hvordan du kan relaxe anspent ansiktsmusklatur. Ikke minst et viktig prinsipp i ansiktsyoga å tilføre og øke blodsirkulasjonen til ansiktet ditt. Det handler om å støtte fornyelsen av hudcellene dine.

 

Hvor mye tid tar det?

Ved å trene ansiktsyoga 5-10 minutter om dagen vil du legge merke til at huden din løftes og får mere glød. Og eventuelle “stresslinjer” og rynkene i ansiktet ditt vil begynne å reduseres og  glatte seg ut. 

Hvordan eldes huden?

Som du sikkert er klar over, så reduseres og minker hudcelleproduksjonen jo eldre man blir. I praksis betyr det at:

  • Hudens elastisitet svekkes.
  • Hudens ytre lag blir tynnere. 
  • Huden plir slappere, grovere og mer sigen
  • Huden mister noe av  sin naturlige glød.
  • Rynker og linjer i huden blir mer synlig.
  • Hudens evne til å holde på fuktighet reduseres. 

 

Tyngdekraften påvirker også huden din!

En viktig ytre påvirkning er tyngdekraften. Den hjelper jo oss å holde oss på plass på jorden, og det er jo veldig bra!. Men den "hjelper" også huden med å bli dratt nedover. Kombinasjonen av redusert hudcelleproduksjon og tyngdekraften gjør at huden blir mer og mer sigen og dratt etterhvert som årene går. Og det er da det vi kaller for aldringstegn begynner å bli mer og mer synlig. 

 

Ansiktsyoga fungerer på flere plan

Ansiktsyoga funker på to plan. Når du trener og strammer opp ansiktsmusklene dine, så er det en måte å løfte huden din på en HELT NATURLIG måte. Når ansiktsmusklene strammes, så løftes huden din. Akkurat samme mekanisme som når du f.eks. trener rompemusklene dine, så løftes rumpa også. Hvis rumpemusklene er slappe, så henger rumpa deretter ;)

Når du trener ansiktsmusklene dine, så tilfører du og øker blodtilførselen til hudlagene dine. Det hjelper hudcellene til å fornye seg raskere. 

I tillegg så jobber vi med en bevisst bruk av pusten. Noe som igjen øker tilførselen av oksygen til cellene dine. 

 

Bli "forelsket i deg selv!"

Når du trener ansiktsyoga blir du bedre "kjent" med ansiktet ditt og det blir lettere å legge merke til det som er fint med deg selv. Det er noe magisk som skjer når du har øyekontakt med deg selv. Ansiktsyoga kan hjelpe deg til å "Falling in LOVE with yourself!" ❤️

Jeg opplever at det er enklere å være glad i meg selv fordi jeg bruker ansiktsyoga som en måte å prioritere meg selv på. Altså at ansiktsyoga er en av mine måter å vise i praksis at jeg er glad i meg selv. Noe som har gjort at jeg rett og slett har fått et bedre forhold til meg selv. Så det blir nesten som om du fornyer deg både innvendig og utvendig ved hjelp av ansiktsyoga!

 

Ansiktsyoga gir synlige og usynlige resultater

Resultatet av å gjøre ansiktsyoga jevnlig, er at du forbedrer hudens tilstand og forebygger slik at du kan holde aldringstegnene dine i “sjakk”. Huden din får tilbake en mer ungdommelig frisk glød og blir mer spenstig. 

Det er helt vanlig å få bedre selvtillit, fordi du ser og føler deg bra ut. Når du gjør noe fint for deg selv, så føler du deg bra. Når du føler deg bra, så gløder du fra innsiden og ut!

 

Målet er selvrealisering

Akkurat som tradisjonell yoga, er det endelige målet med ansiktsyoga-metoden spirituell opplysthet og selvrealisering. 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.