Om ansiktsyoga

Med ansiktsyoga kan du trene musklene i ansiktet på samme måte som resten av kroppen din.

Metoden som jeg er utdannet innenfor kalles for The Face Yoga Method. Det er en unik metode som gjør det mulig for deg å kunne si - Hei til en yngre deg!

Kort fortalt er ansiktsyoga en blanding mellom yoga-lignende kroppsstillinger, kontrollert pust og forskjellige ansiktsuttrykk som er rettet mot spesifikke muskler i ansiktet. Denne kombinasjonen vil fornye utseende ditt og gi deg en økt følelse av velvære fra innsiden og ut. 

Mitt fokus er å lære deg hvordan du kan trene ansiktsmusklene for å stramme opp huden, løfte musklene og skape fastere, mer skulpturelle ansiktslinjer. Bevisst bruk av pusten er også kjent for å øke blodomløpet i huden og er derfor en viktig del av gjennomføringen av øvelsene. 

Ved å trene ansiktsyoga 5-10 minutter om dagen vil du legge merke til at ansiktsuttrykkene dine vil endre seg.  Og eventuelle “stresslinjer” og rynkene i ansiktet ditt vil begynne å glatte seg ut. 

Resultatet av å gjøre ansiktsyoga jevnlig, er at du forbedrer hudens tilstand og forebygger slik at du kan holde aldringstegnene dine i “sjakk”. Huden din får tilbake en mer ungdommelig frisk glød og blir mer spenstig. 

Det er helt vanlig å få bedre selvtillit, fordi du ser og føler deg bra. Du gjør noe fantastisk for deg selv når du gjør ansiktsyoga. Du fornyer deg både innvendig og utvendig!

Akkurat som yoga, er det endelige målet med ansiktsyoga-metoden selvrealisering.

 

 

Om meg

Jeg heter Maja Ottesen og er utdannet ansiktsyogalærer.

Jeg brenner for å hjelpe kvinner, damer, mammar, voksne jenter, chiks, babes, divas, fruer, frøkner, husmødre, koner, kjerringer, ladys, tanter,  hekser, venninner og medsøstre til å redusere aldringstegnene som har begynt å dukke opp i speilbildet. 

Om det er aldringstegn som har vært der lenge eller som bare er antydninger, spiller ingen rolle. Fordi jeg kan hjelpe deg til å gjøre noe med det, på en helt NATURLIG måte :) 

Klem fra Maja

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.