SELFCARE - det holder å begynne i det små!

ansiktsyogaglede ansiktsyogainstruktør ansiktsyogalærer egenkjærlighet selfcare Nov 26, 2020

Jeg kan skrive under på at det ikke er enkelt å skvise inn selfcare og egenkjærlighet mellom familie, unger, jobb, husarbeid og alle mulige aktiviteter. Men SERIØST, i dag så er det faktisk viktigere enn noensinne å sette av litt tid til deg selv hver eneste dag. Jeg “kødder” ikke. 

Vi blir bombandert med informasjon, krav til oss selv og fra andre, masse forventninger, prestasjonspress, you name it! Også skal du håndtere alt på en gang. Det er IKKE meningen at vi skal strekke til 100% perfekt på alle områder. Du må faktisk gjøre noe selv og ta ansvar sånn at ikke det er “HAMSTERHJULET” som bestemmer over livet ditt. 

 

Jeg lærte om selfcare og viktigheten av egentid “THE HARD WAY”

Det hadde begynt å bli bra mørkt om morran og jeg var på vei bortover til fastlegen min. Det var kald vind som jeg fikk rett mot meg. Selv om jeg var godt pakka inn så var det som om kulda bare gikk rett gjennom meg🥶 

Det var i slutten av 2017, altså bare for noen år tilbake. Jeg var supersliten og gikk å hangla meg bortover på vei til legen Inni meg var jeg skikkelig desperat fordi jeg visste at det er noe som ikke stemte. På den ene siden kjentes det veldig godt å skulle få hjelp. Men på den andre siden så var jeg også redd for å finne ut hva det var som var "galt" med meg

Jeg husker at det var SÅ befriende å snakke med legen. Jeg fikk vite at jeg hadde gått å hangla så lenge at jeg hadde fått bronkitt. Det var jo greit. Men jeg ble helt sjokkert og satt ut da jeg fikk vite at jeg var UTBRENT. What the heck?!? Hva er det? Jeg visste ikke noe om det i det hele tatt Skulle jeg gjøre minst mulig?! Gå tur ute i naturen?!?

Det var ikke en celle inni meg som var klar for å gjøre ingenting, men jeg sjønnte jo at det var det jeg måtte. Det var en helt VILL OVERGANG fra å være tilgjengelig for alle på jobben, til å kun fungere hjemme og bruke energien jeg hadde der. Jeg sjønnte jo at det handlet om å spare på energien min, sånn at jeg ikke bare pøste den ut sånn som jeg var vant til Ikke minst var det et stort nederlag for meg som var en "superwoman"  

Jeg lærte å ta bedre vare på meg selv "THE HARD WAY" og du trenger jo ikke å være like tunglært som meg

 

Mitt “kinder-egg” ble ANSIKTSYOGA! 

Jeg forstod at jeg måtte trene meg selv opp til å ta mye bedre vare på meg selv, enn det jeg hadde gjort før. Jeg tror IKKE det var tilfeldig at ansiktsyoga plutselig dukket opp på nettlesern min. Det var SÅ enkelt og gøy, ikke minst tok bare 5-10 minutter å gjøre det. Så jeg gadd faktisk å gjøre det ;)  Snakk om et supert “kinder-egg” for meg akkurat da. 

I dag er ansiktsyoga fast på timeplanen, pluss trening, være ute, skrive refleksjonsdagbok med mer. Men jeg måtte begynne i det små og det har tatt lang tid.

Jeg elsker å inspirere DEG til å bli enda bedre til å ta vare på deg selv. For det er jo ikke så mye som skal til! DU er superviktig for alle du er glad i og alle du har rundt deg. Men du trenger ikke glemme deg selv oppi det hele ️ Det kan jo hende at du er en reser på selfcare, og bare vil ha noen påminnelser og inspirasjon. Eller at du trenger å begynne i det små, sånn som meg. Hvor har du lyst å begynne?

 

En liten innsats på 5-10 minutter kan være nok

Om du er småtravel og har fullt opp med jobb og aktiviteter gjennom dagen og tenker at du ikke har tid til å “dille” med masse “styr” for å drive med egenpleie. Da er jo ansiktsyoga midt i blinken for deg! Klarer du å skvise inn 5-10 minutter med selfcare om dagen som løfter både ansikt, humør og sjel? Jeg sier HECK YEAH! 

 

Sjekk ut INTROKURSET -Bli kjent med ANSIKTSYOGA!

 

Ansiktsyogaklem fra Maja

Hvordan “Si hei til en yngre deg!” på en 100% NATURLIG måte uten plastisk kirurgi, fillers eller botox!

Hvis du vil ha en FRISK, SPENSTIG og GLØDENDE ansiktshud, og det på en 100% naturlig og rimelig måte...

JA! JEG VIL KJØPE ANSIKTSYOGA TIL KUN 199,-