Tar du imot undervisning fra hvem som helst?

ansiktsyogainstruktør ansiktsyogalærer Nov 19, 2020

Er ansiktsyoga og grimaser det samme?

En av de største misforståelsene rundt ansiktsyoga, er at det er bare å sette i gang å gjøre noen grimaser her og andre grimaser der. Og jo rarere jo bedre. Jeg er ikke imot at du skal få deg en god latter av å gjøre grimaser, men jeg råder deg til å være litt på vakt også. 

 Ansiktsyoga på feil måte kan gi deg ENDA mer anspente muskler!

I ansiktet ditt har du over 40 ulike muskler og alle kan trenes og strammes opp på samme måte som på resten av kroppen. Den er jo greit. Og hvis du velger å gjøre grimaser som du får tips om helt ukritisk, så kan du faktisk ende opp med å få mer anspente muskler, enn da du startet. For i ansiktsyoga så er noen øvelser designet for å aktivere de ulike musklene, mens andre er designet for avslapning av musklene dine. Så om du tar imot undervisning og ansiktsyogatrening fra hvem som helst, så kan du ende opp med helt andre resultater enn det du så for deg. I værste fall kan de aldringstegnene du allerede har bli enda mer synlig. Eller enda værre, om du gjør ansiktsyoga for å forebygge også ender du opp med å få unødvendige aldringstegn i stedet for å forebygge.

 Bruk et treningsopplegg som er designet av en ansiktsyogalærer.

Det å sette sammen et treningsopplegg med ansiktsyoga, er ikke bare noe hvem som helst kan finne på. Selv om det definitivt finnes mange der ute som er kreative. Det er jo helt opp til deg om du vil utfordre skjebnen, og det er helt din sak. Men om du ønsker hjelp til å finne deg en seriøs ansiktsyogalærer, så deler jeg mine beste tips med deg. Jeg synes helt oppriktig at om du vil begynne med ansiktsyoga, så ligger "gullet" i å finne deg en kvalifisert og god ansiktsyogalærer. 

 

Her er mine 5 tips til hvordan du kan finne en dyktig og god ansiktsyogalærer:

 

  1. Undersøk om ansiktsyogalæreren din er kvalifisert og har tatt en utdanning som ansiktsyoga lærer. Se etter dokumentasjon på at hun er sertifisert. Hvis du vil gå grundig til verks, så kan du se etter om hun er registrert som utdannet lærer på nettsiden til metoden hun underviser i. 
  2. Sjekk at ansiktsyogalæreren din følger en metode og ikke bare finner på ting selv. Dette kan du finne ut ved å lese i OM ANSIKTSYOGA som burde finnes på nettsiden hennes. 
  3. Det er SÅ viktig at du liker undervisningmåten og stilen til ansiktsyogalæreren din. Det er mye større sjanse for at du skal oppnå resultater når du liker treneren din og har det gøy selv. Om du ikke kan oppdrive gratis øvelser eller treningsopplegg på sosiale medier, så bør du ta kontakt for en prøvetime. 
  4. Er ansiktsyogalærern din autentisk? Kan hun vise til resultater fra å gjøre ansiktsyoga selv? Det er vel ingen av oss som vil ha en personlig trener som ikke gjør det den lærer bort selv?
  5. Er ansiktsyogalæreren din ærlig? Hvis hun lover deg at du bare trenger å gjøre ansiktsyoga en gang i uka eller noen ganger for å få resultat, ja da bør du finne deg noen andre ASAP! Ansiktsyoga er ikke noe quick fix! For akkurat som tyngdekraften hjelper huden og musklene til å bli dratt nedover konstant. Derfor trenger du først å ta igjen” det tyngdekraften har dratt ned, en slags nullstilling. For deretter trene ansiktsyoga for å “stramme oppover” som en del av det å forebygge mot mer sigen og slakk hud. Tyngdekraften gjør jobben sin hver dag og da må også du gjøre din del om du vil “bekjempe” tidens tann. 

Om ansiktsyoga er nytt for deg så er dette INTROKURSET den perfekte plassen å starte på 🤩💪 Jeg er sertifisert ansiktsyogalærer og introkurset er satt sammen spesielt til deg som er nybegynner med ansiktsyoga 🥰

Hvordan “Si hei til en yngre deg!” på en 100% NATURLIG måte uten plastisk kirurgi, fillers eller botox!

Hvis du vil ha en FRISK, SPENSTIG og GLØDENDE ansiktshud, og det på en 100% naturlig og rimelig måte...

JA! JEG VIL KJØPE ANSIKTSYOGA TIL KUN 199,-