Dobbelthake meg her og dobbelthake meg der 😱

Aug 09, 2019

Det er ikke til å unngå å legge merke til at alderen har begynt å sette sine spor. Jeg husker da jeg oppdaget at huden under haka var blitt sigen og “småslakk” 😱Og at dobbelthaka plutselig var “blikkfanget” på selfisene mine 😨Veldig ukult!

Det er ingen krise at det begynner å synes at man er på vei til å bli voksen. Men hvis det kjennes litt sårt og trist, så blir det ikke like lett å være så fornøyd med seg selv som man egentlig burde. Hvordan du ser ut, trenger ikke å bestemme hvordan du har det inni deg 🥰Det vet vi og det er logisk, men det er slitsomt å late som om man er fornøyd med seg selv når selvtilliten er dalende pga. den du møter i speilet hver dag…..

Når jeg gjør ansiktsyoga så stiger humøret mitt og det er enkelt å “leve med” aldringstegnene mine 🤩 Da jeg så at dobbelthaka mi ble mindre og mindre, så ble jeg superfornøyd med meg selv 😀😀😀For det første fordi jeg klarte å prioritere meg selv litt hver dag og for det andre fordi det jeg gjorde ga meg synlige resultater.

Hvis du har en stor eller liten dobbelthake og vil gjøre noe med den, så er DOBBELTHAKE-LØFTERN øvelsen for deg! 🥳🥳🥳🥳

Jeg er SÅ glad for at jeg får dele den med deg 😘❤️

Sjekk ut ANSIKTSYOGAPROGRAMMET FOR HAKE/HALS HER!

Ansiktsyogaklem fra Maja

Hvordan “Si hei til en yngre deg!” på en 100% NATURLIG måte uten plastisk kirurgi, fillers eller botox!

Hvis du vil ha en FRISK, SPENSTIG og GLØDENDE ansiktshud, og det på en 100% naturlig og rimelig måte...

JA! JEG VIL KJØPE ANSIKTSYOGA TIL KUN 199,-